2022 Popüler Bahçe Dizaynı

Bahçenizi misafirlerinizi için daha davetkar hale getirmek istiyorsanız, küçük bir çayır oluşturmayı düşünün. 2022' popüler bahçe dizaynında bu küçük, tenha alanlara nazaran daha fazla yeşil alan göreceksiniz.

2022 Popüler Bahçe Dizaynı
879

Bu eğilimin popülaritesi artıyor çünkü arılar gibi daha fazla tozlayıcı çekmenize yardımcı olacak. 2022’de daha fazla meyve ve minyatür ağaçlar ekerek bahçenizi dış dekorasyonuna ekstra katkı sağlayabilirsiniz. Ancak bu, göz önünde bulundurmanız gereken tek tasarım yaklaşımı değil. Bahçe dizaynı yaşam alanlarına farklı bir soluk getiren, tasarıma öncülük eden dış mekan dekorasyonunu ortaya çıkaran stil yaklaşımlarıdır.

2022 popüler bahçe dizaynı tasarım unsurları içerisinde konteyner modeller bahçe yılı olacak. Bu, tam bir bahçeyi sürdürmek için fazla alanı veya zamanı olmayanlar için mükemmeldir. Bu küçük kaplar ön bahçenize veya balkonunuza yerleştirilebilir, böylece çok fazla alanınız olmasa bile bitkilerin güzelliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Bu küçük alan bahçeleri, sınırlı zamanı olanlar için mükemmel bir çözüm yaklaşımları içerisindedir.

2022 popüler bahçe dizaynında, konteyner bahçeciliği tercih edilen tasarımlara eşlik etmektedir. Bu, daha küçük arazileri olan ve geniş bir bahçeyi sürdürmek için daha az zamanı olan bireyler için harika bir seçenektir. Konteyner kullanmak, sınırlı bir alanınız olsa bile size anında bir bahçe verebilir. Bu kaplar ayrıca balkonlara veya diğer küçük alanlara da yerleştirilebilir. Küçük bir alanınız varsa ve zamanınız yoksa, birkaç asma bitkisi olan bir kap tercih edebilirsiniz.

 

Bahçe Tasarımını Ortaya Çıkaran Eşyalar Nelerdir?

 

  • Oturma bankları
  • Kamelya-pergole
  • Masa
  • Modüler ürünler
  • Salıncaklar
  • Şezlong
  • Açılır katlanabilir sandalye
  • Fenerler ışıldaklar
  • Döküm çeşme
  • Mini havuz 
  • Dekoratif heykel
  • Bahçe çitleri

2022 popüler bahçe dizaynı , zıt sert ve yumuşak bitki, mobilya gibi eşyaların trendini sürdürecek. Örneğin mor ve sarı tonlarında çiçek ve çok yıllık bitkilerde artış olacaktır. Bu iki stilin kombinasyonu, birçok bahçıvan için kazanan bir kombinasyondur. Bu tür bitkilerin kullanımı da 2022 için artan bir trend olacaktır. 2022 için diğer bazı popüler trendler şunlardır: tropikal ve Akdeniz bitkileri ile organik bahçecilik. Bahçe mobilyalarınız eskimiş ise daha modern görünüme kavuşturmak için mobilya eşyalarınızı boyayabilir bahçe tasarımınıza yenilikçi bakış açısı kazandırabilirsiniz. 2022 deki bahçe tasarımı kişiliğinizi ve yaşam tarzınızı yansıtacak.

Pastel renk paleti, 2022 bahçe tasarımının öne çıkan özelliği olacak. Bu yıl pastel tonlar daha koyu tonlarla birleşerek çarpıcı bir bahçe oluşturacak. Ayrıca 2022 baharında doğal yaşam alanlarında çok sayıda bitki yetiştirilecek. En sıcak renk mavi olacaktır. Bir kış ayarı için yeşil bir gölge daha iyi bir seçim olacaktır. Bir sonraki trend, doğal ve yapay malzemelerin birleşimidir.

2022 bahçelerinde pastel renk paleti şovun yıldızı olacak. Bu trend, gündoğumu ve gün batımına benzer şekilde yumuşak ve koyu renklerin birleşimidir. Bu tonlar ayrıca çeşitli bitkilerle iyi çalışacaktır. En sevdiğiniz renk şemalarından ikisini birleştirmek için mükemmel bir yıl. Öyleyse başlayalım! Şimdi, planlamaya başlama zamanı! Alanınızın çarpıcı görünmesini sağlayın!

Pastel renk paleti günümüzde popüler olsa da 2022'nin parlak renkleri çiçeklerle sınırlı değil. Cesur renk kombinasyonu, bahçenizde etkileyici bir göz alıcı olacak. Açık hava etkinliklerine katılmanız için size ilham verecek tropik bir manzara arıyorsanız, özellikle çekici olacaktır. Bu bitkilerin canlı renkleri yaz için mükemmeldir. Ancak pastel renk şeması, geçmişin parlak renkleri kadar çekici olmayacaktır. 2022 popüler bahçe dizaynı şemasında dış mekanınıza yeni süs eşyalara ekleyerek bahçenizi olduğundan daha havalı gösterebilirsiniz. Küçük dokunuşlar büyük değişimlere yol açabilir. 

Yumuşak ve sert renk tonlarının hakim olduğu bir bahçe dinlenmek için güzel bir yerdir. Yumuşak bir bahçe, oturmak ve yaşam tarzınızı ve stilinizi yansıtmak için harika bir yerdir. İster bir zen bahçesi ister daha modern bir bahçe yaratın, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok stil olduğunu göreceksiniz. Zen bahçesi oluşturmak için birçok neden var. İlk olarak, bakımının ve kullanımının ne kadar kolay olduğunu seveceksiniz.

 

Yorumlar
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.